• Kouya Takahashi

渋谷ストリーム Shibuya stream

最終更新: 2018年11月23日


渋谷ストリームに立ち寄りました。館内はサインと空間演出として、エスカレーターやエレベーターなどの導線が鮮やかなイエローでカラーリングしてあったのが印象的でした。写真は正面大階段。渋谷川に面したグランドフロアには、2つの野外広場が広がり、潤いのある水辺の空間が癒やしを提供し、居心地の良い空間を作り出していました。大階段前の広場では、階段下をステージにしてミニコンサートをやっていました。こうした階段の使い方を見るとついこないだのデンマークを思い出します。

I stopped by Shibuya Stream. It was impressive that the inside of the hall was coloring with brilliant yellow as a signature and space director, and conductors such as escalators and elevators. The photo is the main staircase in front. On the ground floor facing the Shibuya River, two outdoor plazas expanded, the space of moisture waterside provided healing, creating a comfortable space. At the square in front of the big staircase, we were doing a mini concert with the stairs under the stage. Looking at how to use these stairs reminds me of the latest Denmark.

©2020 kouyatakahashi